2

Friday, April 15, 2011

Memanah...

Hari ahad lepas aku gan member aku pergi ke genting highland. Mula-mula ingatkan pergi sana untuk meminum minuman kegemaran aku.. Starbucks. Akhirnya kelain lak aku pergi. Masuk rumah hantu, masuk ke Ripley believe it or not dan berakhir dengan memanah..

Hahaha kelakar gila la memanah, rasanya ini kali kedua aku memanah, dulu tak larat nak tarik, tetapi bila dah "tough" ni, boleh la pulak. Tapi macam salah aje sebab tangan aku kena libas gan tali tu.. err sakit gak la. Bak kata abg madey, pasal tak tarik sampai ke pipi, err... bukan stakat ke pipi, itu pun larat sampai depan muka aje, tangan dah tergetar-getar. Abg apiz, saya tak faham ape yang abg apiz cuma terangkan, saya bukan pro gan memanah, cuma cuba mencuba, 

Dalam banyak-banyak aku "attack" ada le satu dua hampir ke bull eye hahaha.. jadi ler, lain kali nak cuba lagi la.. mana la tau kot-kot aku leh wakil Malaysia ke Olympic tahun-tahun akan datang.. Cheers

Post Comment