2

Monday, January 24, 2011

Loser ke ?

SUCKERRRRR!

Hahaha.. ketawa aku bila melihat proses pembalasan dendam (konon nya berjuang habis-habiskan) nak kenakan aku balik. Siap gambar aku pulak di blur2 kan.. dah xda modal la tu. (bak kata kawan aku, tak lama lagi mati kegemukkan la tu, sikit je lagi.. mari kita lihat) xpe ler cik dik oi.. gua xberbulu pun, pampang macam mana pun pic-pic aku, aku tarak kisah, kalu dah over sangat, tunggu je la legal action dari aku.. sementara tu, janji ko gembira sebegitu rupa dan dapat tidur dengan lena sepanjang hari. Ops.. sepanjang hari...

Ada juga yang komen pasal fizikal aku. hak hak hak .. xda modal la tu. Tu cermin ada ke idak kat umah masing-masing. Kalau tak ada, sila la pakai side mirror kat motor masing-masing tak pun kedai dua hengget bersepah kat mana-mana yang korang boleh beli cermin. Malas la pulak nak membebel banyak-banyak pasal fizikal orang ni, nanti ter"fames" pulak. Kalau ter"fames" nanti, aku pulak yang tak senang duduk. Bila aku senyap, masing-masing nk over shadow aku.. Hak hak haktuih!...

Ada juga insan sekor ni. Boleh pulak cakap pasal agama gan aku. Siap cakap nak haramkan segala-galanya. Kalu nak haram kan, haram kan la..xperlu satu pelusuk dunia ko nk sampaikan. tak apa la sampai ko gembira sambil isap batu pun ok gak. Bahagian aku mengenai haramkan segala benda tu, aku malas nk cakap. Selagi aku ikhlas, aku ikhlas. Buat apa la aku nak berperangai budak-budak nk meng"cop"kan halal haram. Sekali lagi mari kita saksikan. Tersungkur nya ko satu hari nanti. Eh bukan dah tersungkur ker? ala ala pencacai meminta duit sana sini dari org? baik ko jadi pelacur aje ler.. eh laku ke jadi pelacur kalu celah bedah berkerak sana sini, lalu mengcaver dengan bedak.. Ops.. haram haram haram tu... dunia akhirat katanya.

So aku rasa biar ler entry pasal mereka ni sampai sini or, mungkin yang terbaik, aku tak kuarkan lagi entry pasal benda-benda macam ni. Lagi di layan lagi berkobar-kobar mereka nak membalas. Kalau membalas dengan cara pro xpe gak, ni ala ala balas macam akal kat tapak kaki. Yang tak boleh bla tu, nak juga masing-masing rikki aku nyer blog. Kenapa? seronok ya? Terima kasih. 

Salah dariku harap di ampun, Salah mu juga aku dah siap-siap ampun kan. Tak akan aku mengambil "port" benda ni lagi, lalu ku campakkan nyer jauh dari memori ku. Semoga korang maju kehadapan dan diberkati olehNYA -ed eron

15)

Post Comment

Tuesday, January 11, 2011

Michael Buble & Maroon 5

Selamat 11/1/2011 bersamaan 11111. Cun kan tarikh pada hari ini. Coretan bingkisan aku pada hari ni mengenai konset yang akan berlansung kat KL pada tahun ni. Dua konset yang aku nantikan setelah menunggu dengan begitu lama. Semua sedia maklum bahawa aku memang minat gila dekat Michael buble dari sejak penerbitan album beliau yang pertama. Cukup gembira tak terkata sehingga aku membuat post ini. Ingat lagi masa pergi mini konset Michael buble di Carcosa Seri Negara beberapa tahun yang lampau.. dengan sapa? jeng jeng jeng... biarlah ia berlalu. Sekarang ni aku mmg looking forward untuk pergi ke konset MB ni. Hahaha. 

Sedang-sedang meneliti konset-konset yang akan berlansung kat KL pada tahun ni aku ternampak satu lagi konset yang menarik perhatian aku. Maroon 5 !! Banyak ok lagu-lagu fav dari maroon 5 ni. Aku harap konset berkenaan Maroon 5 akan nyanyi lagu cover Alicia Keys If I Ain't Got You.. Tengok la jikalau ada kesempatan ada rezeki aku akan pergi kedua-dua konset tersebut. Kena kumpul duit dari sekarang sebab nak dapatkan seat yang terbaik. Tp setelah aku check dekat website www.maroon5.com tak ada lak diaorg cakap tour dekat KL. Mungkin tak update lagi. Tak pe, kita tunggu sama-sama.
                                                Harap dia nyanyi lagu ni!

                                  Maroon 5 aku nak dia nyanyi lagu cover ni

14)

Post Comment

Friday, January 7, 2011

Terkena HIV dan Paku



 Cerita 1)
Suatu malam ada sepasang suami istri yang sedang berehem-ehem. Malam berlalu dan mereka pun terbangun.

Isteri : "Pa, tadi malam Papa hebat....!"

Suami : "Kamu juga hebat Ma..."

Mereka beranjak dari tempat tidur, sang Suami terkejut melihat anunya penuh tompok berwarna merah.

Suami : "Ma, kenapa anuku penuh tompok  merah ya? Jangan2 aku terkena HIV!"

Isteri : "Pegi jumpa doktor je Pa.. Mudah-mudahan masih boleh diubati..."


Sang suami pun pergi berjumpa doktor pakar.


Suami : "Saya mau periksa doktor...?"


Doktor : "Apa masalah encik?"


Suami : "Begini , anu saya ni penuh dengan tompok merah?"


Doktor : "Cuba saya check..?"


Setelah beberapa minit.


Suami : "Saya sakit apa doktor....?"


Doktor : "encik tidak sakit apa-apa, tapi cuba beritahu Isteri encik supaya jangan memakai lipstick
terlalu tebal...!"

Suami : (Tersenyum malu) "Baik doc, terima kasih..."
Jangan pakai tebal-tebal yer
 Cerita 2)
 Ada sorg budak lelaki nama die Yamin. 
Yamin baru 4 tahun. 
Pada satu hari di pagi hari minggu Yamin ni mandi la ngn bapak die. 
Depa mandi dalam bath tub. 
Due2 pun tak pakai baju (alah anak laki n bapak je pun) 
Bapak die baring n letak Yamin atas perut die. 
Letak je atas badan menggelungsur letak je atas badan menggelungsur. 
Banyak kali try tapi tetap gelungsur gak. 
Dekat 10x Yamin try stabil kan badan tapi tetap gelungsur gak.. 
Frust Yamin....

Nak di jadikan cite, malam tu Yamin terbangun dari tdo (dalam jam 1230 malam) 
Bilik tdo die sebelah je bilik tdo mak bapak die. 
Die pun p la bilik tdo dorg (niat ati nak p tumpang tdo ngn dorg). 
Waktu sampai je kat pintu (pintu tak tutup, lampu pun tak tutup), Yamin nampak bapak die tgh baring, mak die lak kat atas badan bapak die (due2 bogel lah). 
Sama je macam waktu die mandi ngn ayah die tadi!! 
Yamin tengok mak die tak gelungsur pun! 
Heran Yamin!!! 
Pastu die tengok mak  die turun dari badan bapak die. 
Pastu terus Yamin jeritttt kuat2!!
"ooooooooowwwwwwwwhhhhhhh Tak aci! bapak guna pakuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Patut la tak jatuh!!" sambil tunding jari kat  K**E bapak die yang still menten berdiri..  
Bukan paku sebarangan yer
13)

Post Comment

Wednesday, January 5, 2011

Yahoo!! Starbucks Planner

Setelah menunggu dengan penuh kesabaran, penuh tekun, penuh gigih, akhirnya dapat juga planner starbucks tahun 2011 ni. Lebih cantik dari planner 2010. Gigih mengumpul cop2 sebanyak 12 cop untuk dapatkan planner tersebut. Err.. abis ler.. membulat bagai johan la jawapnya pasni. Dalam planner tersebut ada juga voucher2. Starbucks lagi! yahoo... Fav aku skrg ni adalah Hot Choc. Rasa macam diaorg letak dark choc skali. Terasa macam coffee lak hot choc kegemaran aku skrg ni. Sapa-sapa yang masih tak dapat lagi, planner tu still available. Pergi dapatkan sebelum 15 Jan ni. Good Luck

Ini lah planner starbucks 2011
Voucher-voucher
Kaki Starbucks

12)

Post Comment

Happy New Year?

2010 ?

Banyak benda belaku pada diri ku. Aku malas nk ulas panjang. Biarlah ia berlalu tanpa aku sedari. Apa aku boleh katakan? Most of them are to stupid to insult. tq


2011?

Ramai yang dah berkobar-kobar dengan azam masing-masing. Aku? tak terpikir apa azam tahun ni. Kalau ada pun akan aku buat dahulu baru aku canang kemudian.

Sambutan tahun baru tahun ni aku xda nak pergi havoc2, just duk dekat rumah, pergi beli domino's pizza, naik tingkat paling atas sekali dekat rumah ni, dan tunggu untuk melihat percikkan bunga api. Dapat la tengok dari KLCC, the curve, bukit bintang, dataran merdeka, PJ, dan genting highland. Lama juga la bertapa dekat atas bumbung tu. Tapi bila di fikirkan, berbaloi juga. Tak perlu ingat tentang jam dekat tengah jalan, clubbing penuh dengan orang etc2.

Semoga sentiasa sihat dari segi fizikal dan mental sepanjang tahun ni, ku tujukan doa ini kepada keluarga, kawan-kawan, rakan-rakan istimewa dan tak lupa juga follower2 aku. Tq guys!


11)



Post Comment