2

Friday, January 7, 2011

Terkena HIV dan Paku



 Cerita 1)
Suatu malam ada sepasang suami istri yang sedang berehem-ehem. Malam berlalu dan mereka pun terbangun.

Isteri : "Pa, tadi malam Papa hebat....!"

Suami : "Kamu juga hebat Ma..."

Mereka beranjak dari tempat tidur, sang Suami terkejut melihat anunya penuh tompok berwarna merah.

Suami : "Ma, kenapa anuku penuh tompok  merah ya? Jangan2 aku terkena HIV!"

Isteri : "Pegi jumpa doktor je Pa.. Mudah-mudahan masih boleh diubati..."


Sang suami pun pergi berjumpa doktor pakar.


Suami : "Saya mau periksa doktor...?"


Doktor : "Apa masalah encik?"


Suami : "Begini , anu saya ni penuh dengan tompok merah?"


Doktor : "Cuba saya check..?"


Setelah beberapa minit.


Suami : "Saya sakit apa doktor....?"


Doktor : "encik tidak sakit apa-apa, tapi cuba beritahu Isteri encik supaya jangan memakai lipstick
terlalu tebal...!"

Suami : (Tersenyum malu) "Baik doc, terima kasih..."
Jangan pakai tebal-tebal yer
 Cerita 2)
 Ada sorg budak lelaki nama die Yamin. 
Yamin baru 4 tahun. 
Pada satu hari di pagi hari minggu Yamin ni mandi la ngn bapak die. 
Depa mandi dalam bath tub. 
Due2 pun tak pakai baju (alah anak laki n bapak je pun) 
Bapak die baring n letak Yamin atas perut die. 
Letak je atas badan menggelungsur letak je atas badan menggelungsur. 
Banyak kali try tapi tetap gelungsur gak. 
Dekat 10x Yamin try stabil kan badan tapi tetap gelungsur gak.. 
Frust Yamin....

Nak di jadikan cite, malam tu Yamin terbangun dari tdo (dalam jam 1230 malam) 
Bilik tdo die sebelah je bilik tdo mak bapak die. 
Die pun p la bilik tdo dorg (niat ati nak p tumpang tdo ngn dorg). 
Waktu sampai je kat pintu (pintu tak tutup, lampu pun tak tutup), Yamin nampak bapak die tgh baring, mak die lak kat atas badan bapak die (due2 bogel lah). 
Sama je macam waktu die mandi ngn ayah die tadi!! 
Yamin tengok mak die tak gelungsur pun! 
Heran Yamin!!! 
Pastu die tengok mak  die turun dari badan bapak die. 
Pastu terus Yamin jeritttt kuat2!!
"ooooooooowwwwwwwwhhhhhhh Tak aci! bapak guna pakuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Patut la tak jatuh!!" sambil tunding jari kat  K**E bapak die yang still menten berdiri..  
Bukan paku sebarangan yer
13)

Post Comment