2

Tuesday, August 23, 2011

Hanya 4 minit.

Hanya 4 minit untuk mendengar lagu yang baru dimasukkan didalam list ini. Sungguh indah sebab tak tau ape yang dia nya lirik. sebab lagu tersebut adalah lagu Spanish. Dibawa oleh salah satu penyanyi lelaki yang aku rasa suaranya mempunya 9/10.. eh mana leh perfect.. yang perfect tu aku je.. ahaks.. xda ler.. kalu dah 9/10 tu maknanya korang judge sendiri la.. rasanya ada 3 kali masa dia nyanyi tu sangat sedap. kalau korang dengar betul2.. korang pasti tau apa maksud ku... Melalui lagu kita dapat tahu apa isi hati yang sedang ada disini.

Post Comment