2

Sunday, December 18, 2011

Demam Breaking Dawn.

Tak ada apa yang nak diceritakan sangat pasal Twilight - Breaking Dawn. Hari tu tgk kat movie pun sebab dapat tiket free. Sekali lagi tengok sebab teman member.... Badan penapisan filem kat Malaysia ni macam gampang.. Banyak gila la dipotongnya. Hampir 30min adegan diaorang potong. Gampang kan? Agak-agak la nak potong. Bukan ganas pun adegan nya, sebab aku dah tengok dah adegan yang tak potong setelah mendownload. Walaupun kualiti camcoder, janji dapat gak tengok apa yang belaku.


Post Comment