2

Sunday, October 14, 2012

Spices of India

Hari tu setelah penat bershopping sakan, perut pun terasa lapar, nak makan apa ek masa tu terpikir, last-last terasa nak cuba makanan india, so masa tu berjalan di Garden's shopping mall ternampak la satu kedai ni, dekat belah atas bersebelahan dengan kedai sushi yang orang beratur panjang tu. Sedap sangat kot sampai orang sanggup nak makan kat sushi tu. So tanpa beratur, aku pun masuklah kedai Spices of India ni, wow kelas semacam kedai ni. So belek2 menu, mula-mula tak tahu nak makan apa, last main pilih aje sebab dah lapar kan. Sorry la guys, memang tak ingat apa yang aku makan ari tu, yang pasti kambing lah aku makan. 



Post Comment