2

Wednesday, March 2, 2011

Tukar lagu

Hari ni aku tukar lagu untuk blog aku, rasanya dah penat berkaroke dekat depan laptop aku ni dengan lagu "lucky" . Sekarang ni aku tukar dengan lagu dari kumpulan The Script, BreakEven. Lagu lama ni. Meh dengar sambil tu nyanyi sama-sama dengan aku. Kalau tak tau lirik dia, pergi le cari kat google tu. lalala

p/s cari gak lagu I'm Yours dari The Script tapi xda. Hurmm

Post Comment